Apotheek Van Wambeke | 055 31 69 34 | info@apotheekmarijkevanwambeke.be

Ons Team

Marijke Van Wambeke

Apotheker-Titularis

Julie Dossche

Adjunct-Apotheker

Apotheek Van Wambeke in Oudenaarde, uw persoonlijke adviseur

Apotheek Van Wambeke in Oudenaarde is een ervaren team van bekwame apothekers. Dankzij de jarenlange expertise krijgt u uitgebreid advies dat heel specifiek op uw persoonlijke situatie wordt toegepast. De persoonlijke band met onze klanten blijft het belangrijkste.

We hebben een zeer ruim gamma aan cosmetica. Hierin kunnen we u adviseren voor de juiste producten die passen bij uw huid en lichaam. Wij maken samen met u een analyse om de beste oplossing te vinden voor een mooie en gezonde huid. Verzorging en levenskwaliteit zijn belangrijke pijlers in onze apotheek.

Online reservering voor een uitstekende service

Naast ons gedegen advies in de apotheek, willen we het u ook makkelijk maken. U hoeft niet meer vooraf langs te komen in de apotheek om uw voorschrift af te geven. Via onze website kan u uw voorschrift opladen. Wij verwittigen u dan per sms als de medicatie klaar ligt.

Ook kan u via onze reservatiemodule zowel cosmetica en andere (verzorgings)producten reserveren, alsook geneesmiddelen. U reserveert online en komt de producten afhalen in de apotheek waar we u meer uitleg geven.